Bus simulator ne zaman güncelleme gelir

Yeni arac lütfen setra 500 setra 516 setra 416 gelirse çok sevinirim ve yolları köy yolu çamurlu yol taşlı yollar dağlık yollar yeni dinlenme tesisleri yeni otogarlar 2026 Travego modifiyeli letli far lütfen

Bunun nesi yanlış?

Telif ya da marka sorunu
Büyük bir ihtimalle bu yıl içinde gelir çok güzel olacağına inanıyorum umarım herkesin beklentilerini karşılayacak bir güncelleme olur şahsen her gün App Storedan kontrol ediyorum gelmiş mi diye

Bunun nesi yanlış?

Telif ya da marka sorunu
Ortalama ekim kasım civarı gelir diye tahmin ediyorum çünkü geçen yıl bir kanalda güncelleme videosunda bu konu ile ilgili bilgi verilmişti 2026 yılı içerisinde büyük güncelleme yapılacak denmişti şuan 26 ağustostayız güncelleme konusunda ses yok aralık ayına kadar 3 ay kaldı 3 ay içerisinde yayınlanması gerekiyor (tabi bir aksilik olmazsa) kullanıcılara ufak bir bilgilendirme amaçlı teaser yayınlansa (yakında diye ufak kesitler vs. diye) en azından nasıl bir değişim olduğunu öğrenebilirdik.

Bunun nesi yanlış?

Telif ya da marka sorunu
İnşallah olur gelen güncelleme genelde ilestirme olarak oluyor setra ve yol düzelse artık Çanakkale köprü de gelse keşke

Bunun nesi yanlış?

Telif ya da marka sorunu
Öncelikle merhaba arkadaşlar zuuks games güncelleme bilgisi sızdırmaz hilmi şahine verilen bilgiye göre 2026 içerisinde çıkacak dediler ne zaman gelir bilmiyorum ancak geldiğinde kesinlikle bunca bekleyişe deyecektir diye umuyorum

Bunun nesi yanlış?

Telif ya da marka sorunu