Zuuks Social hesabınızı silmek

Hesabımın ve verilerimin silinmesini istiyorum. Nasıl?
Copyright o marchio
Kendiniz yapabilirsiniz, kimseden istemenize gerek yok. Çok oyunculu moda girin, profil fotoğrafınıza dokunun ve açılan ekrandan Zuuks Social hesabınızı silmeyi seçin. **Yapmadan önce şunu okuyun. Silme işlemi kalıcıdır, geri alınamaz ve tüm oyun verileriniz de onunla birlikte gider.** Gizlenmiyor, fikrinizi değiştirirsiniz diye otuz gün bekletilmiyor - gidiyor. Şirketiniz, araçlarınız, ilerlemeniz ve satın aldığınız her şey. Aslında istediğiniz şey bir süre ara vermekse ya da oynadığınız adı değiştirmekse, ikisi için de buna gerek yok. Kullanmayı bıraktığınız bir hesaba hiçbir şey olmuyor, ad da aynı ekrandan değiştiriliyor.
Copyright o marchio